Maten är det viktigaste i livet – HÖR NI!! Utan mat inget liv!!

Jag som kommer från Österrike har många gånger blivit förvånad över den pragmatiska hanteringen av maten i Sverige.

Det roliga är att man älskar att prata om hur fint det är i Italien, Frankrike, Spanien… Man köper också gärna kokböcker, tittar på ”ERNST” 😉 och lagar en 5-sjärnig middag på lördag, men måndag till fredag och kanske även söndag ska det gå snabbt och enkelt.

Många gånger får jag frågan angående min kosthållning – tex. om jag äter allt. Äter allt????? Jättekonstigt fråga – men de flesta gånger påpekas kolhydrater. Om inte kolhydraten är boven, då är det köttet. 😉 Om jag använder ”Matkassen” och om jag äter varje dag? Förlåt, men ibland känner jag mig som en utomjording!!! WHATS THE PROBLEM PEOPLE???

MAT ÄR LIVET! Kolhydrater lika mycket som kött och fisk. Jag tror på icke processad mat, dvs att man ska laga maten från grunden.
Jag tror mycket på att man ska prioritera tid till matlagningen. Man ska hantera livsmedel med respekt och njuta och äta med alla sinnen.

GUTEN APPETIT! 🙂