JAG ÄR KRITISK TILL MARKNADEN – ”NO GO” TILL HANDLEDSMÄTNING!!!

Nytt, nytt, nytt – alltid ska det uppdateras, utvecklas och förändras. Det är väl absolut inget fel i utveckling, men om det ständiga jagandet resulterar i sämre kvalitet??

Ett talande exempel är de nya pulsklockorna med handledsmätning! JAG BLIR TOKIG!! 🙁

Hur kan ett mätsystem som inte fungerar få komma på marknaden? Skulle det inom bilbranschen vara rimligt att fartmätaren visar 10-30km/h fel ?? Men lugn, här handlar det BARA om vårt hjärta – det är väl inte så noga – eller?

Jag tycker till verkligen att om man köper en pulsklocka så ska den fungera till 100% för korrekt pulsmätning. Genom mina många undersökningar och tester märker jag att det blir upp till 30 slags skillnad mellan pulsbandsmätning och handledsmätning!

Så tyvärr marknaden – jag skäms för förändringen och måste rekommendera alla att TA AVSTÅND från handledsmätning och köp ett pulsband till klockan!